Bestelpagina Kay & Casper

De foto’s op deze pagina zijn onbewerkt en mogen niet worden gedownload of worden gebruikt!

Op deze pagina vind je de resultaten van de fotoreportage op 11-06-2022. Deze pagina blijft beschikbaar t/m 11-09-2022. Na 11-09-2022 is het nog mogelijk om de foto’s te bekijken of een bestelling te plaatsen per e-mail.

De foto’s die je op deze pagina ziet zijn onbewerkt, dit houdt in dat deze foto’s rechtstreeks uit de camera komen. Zodra ik je keuze ontvangen heb, ga ik aan de slag met je foto’s. Ze worden dan geretoucheerd op onder andere kleur, contrast, scherpte, etc. Ook kunnen er halsters of touwen worden weggewerkt zodat het lijkt alsof je paard los staat. Vind je een bepaalde foto heel mooi, maar heeft je paard zijn ogen dicht of een oor naar achteren? Dat is vaak geen probleem. Neem contact met mij op en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Uit deze selectie foto’s mag je 15 foto’s kiezen. Deze ontvang je zowel op webformaat(met logo) als op hoge resolutie (zonder logo)

De foto’s op webformaat (1200×800 px) zijn NIET geschikt om af te drukken. Wil je meer foto’s op webformaat met logo? Deze kunnen worden nabesteld voor €5,- per foto.
Wil je meer foto’s op origineel formaat? Deze kunnen worden nabesteld voor €20,- per foto.

Zodra je de selectie gemaakt heb ontvang ik graag de nummers van de foto’s die je wil bestellen. Na het doorgeven van je bestelling ontvang je binnen 4-5 weken de nabewerkte foto’s via Wetransfer.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen, ik help je graag!