Bestelpagina Zavanya

De foto’s op deze pagina zijn onbewerkt en mogen niet worden gedownload of worden gebruikt!

Op deze pagina vind u de resultaten van de fotoreportage op 20-08-2022. Deze pagina blijft beschikbaar t/m 20-11-2022. Na 20-11-2022 is het nog mogelijk om de foto’s te bekijken of een bestelling te plaatsen per e-mail.

De foto’s die u op deze pagina ziet zijn onbewerkt, dit houdt in dat deze foto’s rechtstreeks uit de camera komen. Zodra ik uw keuze heb ontvangen, ga ik aan de slag met uw foto’s. Ze worden dan geretoucheerd op onder andere kleur, contrast, scherpte, etc. Ook kunnen er halsters of touwen worden weggewerkt zodat het lijkt alsof uw paard los staat. Vind u een bepaalde foto heel mooi, maar heeft uw paard zijn ogen dicht of een oor naar achteren? Dat is vaak geen probleem. Neem contact met mij op en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Uit deze selectie foto’s mag u 10 foto’s kiezen. Deze ontvangt u zowel op webformaat(met logo) als op hoge resolutie (zonder logo)

De foto’s op webformaat (1200×800 px) zijn NIET geschikt om af te drukken. Wilt u meer foto’s op webformaat met logo? Deze kunnen worden nabesteld voor €5,- per foto.
Wilt u meer foto’s op origineel formaat? Deze kunnen worden nabesteld voor €20,- per foto.

Zodra uw de selectie hebt gemaakt ontvang ik graag de nummers van de foto’s die uw wilt bestellen via het contact formulier op de bestelpagina. Na het doorgeven van uw bestelling ontvang u binnen 4-5 weken de nabewerkte foto’s via Wetransfer.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen, ik help u graag!